Briose cu ciocolata si portocale - Reteta cu numarul 200!

de mirela0911 in Prajituri, 29 Ian 2012 | 5748 vizualizari

 

Pufoase si aromate.

 

INGREDIENTE

  • 275 g faina
  • 175 g zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 1 ou
  • o cana cu lapte
  • 90ml ulei
  • coaja rasa de la o portocala
  • 1 plic zahar vanilat
  • o portocala
  • crema de ciocolata tip nutella
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata si portocale - Reteta cu numarul 200!:

Intr-un bol se amesteca faina, zaharul, zaharul vanilat si praful de copt. Se adauga oul batut, laptele si uleiul si coaja de portocala. Se mixeaza bine pana se omogenizeaza. 

In formele de briose unse cu unt se pune cate o lingura plina din aluat. Se pune cate o lingurita din crema de ciocolata, bucatele de portocala curatata de coaja si se completeaza cu restul de aluat dar nu mai mult de 3/4. Se dau la cuptor pt. aproximativ 25-30 minute la foc potrivit.

Dupa racire se pudreaza cu zahar praf si se servesc. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si portocale - Reteta cu numarul 200!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (61)

botcrina 1

16.02.2012, 13:04

arata foarte, foarte bine, cred ca sunt delicioase

Cris2711 1

19.02.2012, 21:21

ce tarziu am descoperit-o ,felicitari Mirela

mirela0911 1

20.02.2012, 21:44

crina cris va multumesc!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu morcovi si nuci